Region

Svet

Lepa Brena i Ceca Ražnatović otkrivaju: Nas dve smo kao Zvezda i Partizan!

Lepa Brena i Ceca Ražnatović važe za dve najpopularnije muzičke zvezde kod nas, a kako ističu nikada nisu bile u lošim odnosima.

Lepa Brena i Ceca Ražnatović otkrivaju: Nas dve smo kao Zvezda i Partizan! Foto: Blic.rs



Mnogima je nezamislivo da Brena i Ceca mogu da sede zajedno i da se druže. - Mislim da mediji prave taj animozitet između profesionalaca. Ceca i ja se znamo dugo i naša nit poznanstva je uvek bila konstantna. Mi se nismo intenzivno družile jer je došla kasnije i napravila muzičku revoluciju. Ali, kada se čujemo i vidimo, uvek to bude jedno divno prijateljstvo. A medijima su uvek bile zanimljive te stvari... kao Crvena zvezda i Partizan i to ih zabavlja. - otkrila je Brena za Blic, a Ceca dodaje: - Neki ljudi vam prijaju, neki ne i to je u našoj prirodi. Ako smo iz iste branše, ne podrazumeva se da se družimo. Družimo se sa ljudima koji nam prijaju. Ali kao što je Brena rekla, kada se god vidimo, srdačno se pozdravimo, ispričamo, kako o poslu, tako i o privatnim iskustvima. Nas dve sa decom proživljavamo novu mladost, tako da imamo mnogo zajedničkih tema.

Ono u čemu su slične dve legendarne pevačice jeste to što se nikada, kroz karijeru, nisu svađale preko medija. - Na početku karijere sam shvatila pravila ovog biznisa. Nijednu karijeru ne čine samo koncerti. Vašu karijeru čine i skandali i privatnost. Jednom mi je pokojni Miljan Miljanić objasnio. Pitala sam ga zašto mediji toliko prave skandale oko mene, a on mi je rekao: „Kada bi mediji pisali samo da ti pevaš, spavaš i puniš hale, to bi ljudima postalo dosadno. Ovako jedan dan si pala, pa jedan skandal, pa drugi i to te izbaci kao popino prase. To je biljka koja je kao zrno pšenice. Jedni kažu - valja, drugi - ne valja, a popino prase samo izlazi gore“. Prosto, morate da prihvatite i animozitet ljudi. Nas umetnike krase dobri rezultati i publika to vidi, to je ono što je važno. - rekla je Brena na šta se Ceca nadovezala: - Kod mene važi da nije važno šta je rekao, već ko je rekao. Mora kao ličnost da ima težinu i nisam imala slučaj da oni koji pričaju tako budu od nekog kredibiliteta. Ne rešavam te stvari preko medija jer smatram da je to primitivno. Treba da budemo primer našoj publici. Nikad nisam bila prosta i vulgarna. Za primitivizam vam ne trebaju škola i obrazovanje. Kada nešto loše kažu, zapravo govore o sebi. A da li ume da me povredi? Da. Pogotovo kada mi diraju porodicu i decu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>