Region

Svet

Džej priznaje: Prestao sam sa svim porocima

Džej Ramadanovski kaže da već nekoliko meseci zbog zdravstvenih problema nije probao alkohol, a isto toliko nije ušao u kazino, te da je rekao zbogom svim porocima.

Džej priznaje: Prestao sam sa svim porocima Foto: Screenshot YouTube- Prestao sam da pijem i ponosan sam na sebe što sam istrajao. Drago mi je što mogu da se pohvalim i da se to objavi u novinama kako bih dao primer i nekim drugim ljudima. Previše se pisalo o svemu što sam loše radio, ali evo više toga neće biti. Već mesecima nisam okusio alkohol iako se Dorćolci sada šale na moj račun kada me vide u kafani kako pijem ceđeni sok. Ne marim za to, bitno mi je da više nisam poročan - kaže Džej za Blic i dodaje da tu nije stao kada su poroci u pitanju već da je na dobrom putu da se odrekne i kockanja.

- Prestao sam da se kockam, to me je koštalo svega u životu. Sada samo ponekad odigram prognozu neke utakmice i to sa malo novca. Znate, nisam rođen da budem monah i da odolevam grehu i porocima, ali evo uspeo sam. Jedino se žena nisam odrekao, sada one jure mene jer više ne pijem i ne kockamse, pa sam drugi čovek - tvrdi pevač.

Odluku da promeni stil života Džej je doneo nakon problema sa srcem i lečenja na kojem je bio u Beču zbog toga. Doktori su mu još tada savetovali da prestane da pije, vodi nemaran način života i promeni ishranu.

- Imam jako visok pritisak i lekari su mi stalno savetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih, konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i što sam voleo. Trideset godina se to taložilo u meni - objasnio je tada za Blic kralj balada koji je očigledno održao reč.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>