Ispovesti

Ljubav & Sex

Potresna ispovest Zlate Petrović: Morala sam da idem na abortus!

Folk pevačica Zlata Petrović u potresnoj ispovesti pričala je o svom prvom braku i trudnoći i zašto je morala da ode na abortus.

Potresna ispovest Zlate Petrović: Morala sam da idem na abortus! Foto: Screenshot YouTubeZlata Petrović otkriva da ju je sa 17 godina majka Dragica naterala zbog seoskih običaja na život sa mladićem kog nije volela. Pevačica kaže da je zatrudnela, ali da nije želela da rodi dete, pa je abortirala u četvrtom mesecu trudnoće. - Bilo je to davno. Kad sam pošla u prvi razred srednje škole, moji su me udali. Takav je bio običaj u selu. Udali su me za lepog dečka, lepšeg od svih mojih kasnijih muškaraca, ali ga nisam volela. Moji i njegovi roditelji su se tako dogovorili, nas niko ništa nije pitao - rekla je Zlata za Informer.

- Tri meseca sam konstantno plakala. Nažalost, brzo sam ostala u drugom stanju. Od muke sam pobegla kod tetke u Beograd. Bila sam četvrti mesec trudnoće. Majka je videla koliko sam odlučna i pristala je da abortiram. Niko nije hteo da me očisti. Na kraju nađemo jednog doktora i on mi bez anestezije uradi abortus. - nastavlja pevačica svoju ispovest.

Zlata priznaje da se nikada nije pokajala zbog ove svoje odluke. - Ne, jer je to bila moja želja. Nikoga ne krivim za to. To je moj greh i ja ga nosim. Do tada su drugi bili gazde mog života, a od tada ja - zaključuje Petrovićeva.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>