Region

Svet

Smatra da je Zoran Marjanović nevin: Nada Topčagić tvrdi da Jelena nije imala ljubavnika!

Nakon što je u petak uhapšen Zoran Marjanović, kao osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović podigla se velika prašina. 

Smatra da je Zoran Marjanović nevin: Nada Topčagić tvrdi da Jelena nije imala ljubavnika! Foto: Screenshot YouTube



Zoran Marjanović je dan nakon izlaska iz rijalitija Zadruga uhapšen, jer je, kako je potvrdila policija, pronađen njegov DNK na donjem vešu ubijene pevačice. U jutarnjem programu Televizije Pink "Dobro jutro- Dea i Sarapa" pevačica Nada Topčagić je u telefonskom uključenju iznela svoj stav o ovoj situaciji. - Dobro jutro svima vama u studiju! Mogu da kažem da sam ja bila tamo kod njih često. Često smo svraćali kod njih u studiju i ja nikad nisam čula ni povišen ton od Zorana. Jana joj je bila sve, a i Zoran. Ja od Zorana nikad, nikad, evo koliko dugo se znamo, nisam čula povišen glas. A što se tiče tog tajkuna, slažem se sa Teodorom, nema šanse. Ona nije imala vremena za to, toliko je bila posvećena porodici. Čula bih ja nešto, sigurno. A Zoran nikad ništa loše nije rekao, niti se ona požalila na bilo šta. Sigurna sam da bih nešto primetila - rekla je Nada Topčagić.

Podsetimo, otac Zorana Marjanovića, Vladimir, nakon što su uhapsili njegovog sina tvrdio je da je Jelena bila u vezi sa tajkunom koji ju je ubio jer je ona navodno od njega tražila da se razvede.

Kako će se dalje razvijati ovaj slučaj, kao i da li Zoran Marjanović ubio svoju suprugu, ili je saučesnik u ubistvu, kako neki tvrde, ostaje da se vidi.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>