Region

Svet

Šokirana hapšenjem Zorana Marjanovića: Oglasila se sestra Jelene Krsmanović!

Nakon što je Zoran Marjanović uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović, oglasila se i sestra pokojne pevačice, koja kaže da će zatražiti starateljstvo nad malom Janom.

Šokirana hapšenjem Zorana Marjanovića: Oglasila se sestra Jelene Krsmanović! Foto: Facebook/Jelena KrsmanovicTeodora Krsanović, koja je angažovala Centar za forenzička istraživanja u Novom Sadu, oglasila se danas i ispričala svoju stranu priče: "Ja sam angažovala Centar za forenzička istraživanja u Novom Sadu, a Zoran se nikada nije bunio, čak mi je  rekao da sa istim ciljem ulazi u rijaliti kako bi ljude podsetio na slučaj, kako bi se pre došlo do ubice. Imala sam utisak da je zaista imao takve namere", rekla je sestra Jelene Krsmanović:

"Ostao je dogovor da se čujemo i to je sve. Kada sam čula da je uhapšen pozvala sam ga, ali je on već bio nedostupan", priseća se potresena Teodora, a onda se osvrnula na priče koje su krenule da kruže o starateljstvu nad malom Janom. "Jana i ja smo jako vezane. Ako bude potrebe za tim naravno da ću se baviti tom temom", završila je Teodora.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Srbija Danas

Povezane vesti:


>