Region

Svet

Farma: Zorana zbog stresa u kritičnom stanju

Zorani Pavić stres na Farmi ozbiljno narušio zdravlje, a analize pokazale simptome koje je imala i kad je obolela od raka grlića materice.

Farma: Zorana zbog stresa u kritičnom stanju



"Boravak u Lisoviću veoma loše utiče na Zoranu. Ona u poslednje vreme ima velikih zdravstvenih problema, naročito posle onoga kada ju je Vendi žestoko napala i izvređala. Stres je narušio hormonski disbalans u njenom organizmu, što joj je pre nešto više od dve godine izazvalo rak grlića materice. Tada se uspešno izlečila, a sada se intenzivno prate sve promene. Lekarska ekipa dolazi na imanje, a kad je potrebno, odvoze je i u ambulantu u Barajevo" - naglašava naš izvor blizak produkciji popularnog showa.

On dodaje da će, ukoliko lekari budu procenili da joj je potrebna hospitalizacija, pevačica istog trenutka napustiti šou i da po ugovoru neće snositi nikakve posledice.
Zoranin prijatelj i portparol Siniša Medić uveren je da će se sve završiti najbolje moguće.

"Nismo dobili nikakvu informaciju od produkcije. Nadamo se da će sve biti u redu, a ako slučajno ne bude, verujemo da će produkcija postupiti po svim pravilima. Mi Zorani pružamo veliku podršku i nadamo se da nije ništa ozbiljno" - naglasio je Medić u ime svih pevačicinih drugova i fanova.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>