Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Saška Karan pravila haos! Prvo urlala na Mikija, a onda se posvađala i sa Viktorijom! VIDEO

U rijalitiju Zadruga Saška Karan glavna je svađalica i inicijator je mnogih svađa i tuča u luksuznoj kući, a danas su njen bes osetili Miki Đuričić i Viktorija.

ZADRUGA: Saška Karan pravila haos! Prvo urlala na Mikija, a onda se posvađala i sa Viktorijom! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeMiki Đuričić ne voli kada neko pokušava da privuče pažnju na osnovu njegovog lika i dela, a posebno ako je u pitanju Saška Karan. - Idi, neću da pričam sa tobom, ne zanimaš me - siktao je Miki na Sašku dok je spremao ručak, međutim, pevačica je bila uporna da pčelara iz Kupinova izvede iz takta. - Ne možeš ti meni da kažeš da ja hvatam kadar! A ti si mnogo važan i bitan, pa tebe slikaju... Tvoj je problem što ti to tako vidiš. Potrošio si pare ljudima, nemaju šta da jedu i sad, vidi, on meni nešto kaže... - optužila ga je Saška i nazvala ga "teškim đubretom".

Međutim, ni on joj nije ostao dužan. - Ja sam srećan kad mi takvi kao ti kažu da sam đubre. Kao da publika ne vidi ko je kakav - odbrusio joj je Đuričić. 
Situacija se nekako malo smirila da bi se nastavila kasnije za stolom. - Trebalo bi svi da prokomentarišete dešavanja u "Zadruzi", da kažete šta vam smeta i čije ponašanje ugrožava kolektiv. Takođe, trebalo bi rešiti tekuće probleme. Ubeđeni smo da je mnogo bolje da se svi problemi, razmirice reše na potpuno otvoren način, zato odmah održite sastanak i porazgovarajte o međuljudskim odnosima - pisalo je, između ostalog, u pismu Velikog šefa koje je pročitao Đexon, nakon čega je MIki Đuričić dobio reč. On je istakao da zadrugari ne vode dovoljno računa o higijeni, a onda im je zamerio još jednu stvar. - Niko se nije setio da sa nama čisti ajvar, a svi ga jedete - požalio se Miki, nakon čega se u raspravu uključila Saška Karan. - Ono što ja radim za svoj novac, to je moja stvar! I to što trgujem cigaretama i upaljačima, to je moj problem, ovo je "Zadruga". Dabogda sve na kocki izgubio! Ljudi nemaju sad šta da jedu jer si ti sve potrošio, a napadaš mene non-stop - napala ga je Saška, a onda se preorjentisala na Viktoriju.

Pevačica je upitala svoju koleginicu da joj u lice kaže šta joj to zamera, a ne da je ogovara iza leđa. - Okolo me ogovaraš, ništa mi u lice nisi rekla! Ne dam ti više ni banke, ni cigarete ni upaljač, više ništa nećeš dobiti - zapretila je Saška, međutim, Viktorija je imala šta da kaže u svoju odbranu.

- Ja nemam problem sa Saškom niti sa tim da me ogovarate, više bih volela da me ogovarate nego da o meni ništa ne pričate. Tebi sam sve u lice rekla - odbranila se Viktorija.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>