Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Nikad gore uvrede! Lepi Mića i Uroš napali i vređali Smilju! VIDEO

U rijalitiju Zadruga Smilja Janković se od prvog dana ne slaže sa Lepim Mićom, a danas je došlo do još jednog verbalnog okršaja između njih dvoje, a Pržulju se pridružio i Uroš Ćertić.

ZADRUGA: Nikad gore uvrede! Lepi Mića i Uroš napali i vređali Smilju! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeSmilja Janković je došla u dvorište i onda je nastao opšti haos, zbog dobacivanja i ispušatnja raznih zvukova, Lepog Miće i Uroša Ćertića. - Mangulice, krmačo raspala, g*vnaro! S*so, s*so, s*so g*zata! - vikao je Miroslav Pržulj, a kaskader se ubacio komentarom na Smiljin fizički izgled: - Vrati deci loptu, vrati deci loptu! - obzirom da se u trenutku kada je izgovarao ovu rečenicu, mazio po stomaku, jasno je bilo na šta je tačno mislio Ćertić. 

Smilja se odmah branila, i prozvala Miću kako non-stop vreme provodi u toaletu, a Uroša je zapitala, zašto obraća pažnju na njene ženske atribute. - G*vnaro raspala! Prosvetni ološu! Bacite to krme sa balkona, bacite tu ping pong lopticu! Jamo septička! - oštro je sa uvredama nastavio Mića.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>