Region

Svet

Tradicija se nastavlja: Koncert Ane Bekute 21. i 22. oktobra u Sava centru!

Prošlo je dve godine od obeležavanja jubileja 30 godina uspešne estradne karijere, a  Ana Bekuta nastavlja sa spektakularnim tradicionalnim koncertima u Beogradu – 21. i 22. oktobra 2017. godine u Velikoj dvorani Sava Centra. 

Tradicija se nastavlja: Koncert Ane Bekute 21. i 22. oktobra u Sava centru! Foto: Screenshot YouTube



Iza sebe Ana ima bogatu karijeru sa 16 snimljenih albuma i mnogobrojne hitove kao što su: "Veseljak", "Rano moja", "Ne živim sama", "Kumina pesma", "Ja nisam rođena da živim sama", "Kriv si samo ti", "Bekrija", "Ostavljena ja", "Đavole", "Tugo moja crnooka", "A ti me izneveri", "Pao mrak", "Hvala ljubavi" … Pred prepunom dvoranom centra “Sava” uvek dovodi atmosferu do usijanja priređujući nezaboravne koncerte.

Ana Bekuta je jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, a prepoznatljiva je po velikom broju hitova i prelepom osmehu. Dobitnica je mnogobrojnih priznanja, a krase je perfektne vokalne mogućnosti. Važi za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, veliki je profesionalac, a svoju vernu publiku uvek oduševi atmosferom koju pravi na koncertima kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>