Region

Svet

Region

LOGAN LAKI: Da li će uspeti u najvećoj pljački? VIDEO

Soderberg se vraća na veliko platno jači nego ikad u novom kacionom spektaklu LOGAN LAKI!

LOGAN LAKI: Da li će uspeti u najvećoj pljački? VIDEO Foto: Promo



Nezaposleni i razvedeni Jimmy Logan (Channing Tatum), rudar iz Zapadne Virdžinije, očajnički treba novac. Dobije ludu ideju da opljačka  NASCAR tokom  trke na stazi Charlotte Motor Speedway u susednoj Severnoj Karolini i  uveri brata Clydea (Adam Driver), iračkog veterana s jednom rukom koji od povratka radi u lokalnoj birtiji, i opsednutu kolima sestru Mellie (Riley Keough) da mu se pridruže u tom smeonom poduvatu.

Međutim, Loganima, kojima se inače nikad ne smeši sreća, treba pomoć stranca kako bi uspeli da izvedu tu složenu pljačku. Ekscentrični stručnjak za eksplozive Joe Bang (Daniel Craig) je pravi čovek za taj posao, ali postoji jedan problem: Bang je u zatvoru. Jimmy i Clyde zato smisle plan kako da ga izbave iz zatvora dovoljno dugo da raznese sef i zatim vratiti ga u zatvor pre nego što upravnik (Dwight Yoakam) primeti da je nestao.

Na dan neverovatno popularne trke Coca-Cola 600, Loganova ekipa probije se u podzemni prevozni sistem koji se koristi kako bi se transportovali milioni u gotovini. Baš kad im se učini da su uspeli u najvećoj pljački koja je ikad izvedena u Južnoj Karolini, neumoran FBI agent Sarah Grayson (Hilary Swank) počinje istraživati scenu zločina i sumnjičiti sve i svakoga s kime se susretne. 
Pun neočekivanih prevrata, neobičnih likova, humora i odlične muzike , Logan Laki  je povratak na velike ekrane Oskarovca Stevena Soderbergha. 

U filmu  nastupaju Channing Tatum (Magic Mike, 21 Jump Street), Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens, Paterson), Seth MacFarlane (“Family Guy,” Ted), Riley Keough (“The Girlfriend Experience,” It Comes at Night), Katie Holmes (All We Had, Batman Begins), Katherine Waterston (Inherent Vice, Alien: Covenant), Dwight Yoakam (Sling Blade, Panic Room), Sebastian Stan (Captain America: Civil War, The Martian), Brian Gleeson (Mother!, Snow White and the Huntsman), Jack Quaid (“Vinyl,” The Hunger Games), te Oskarovka Hilary Swank (The Homesman, Million Dollar Baby) i Daniel Craig (Road to Perdition, James Bond filmovi).

Film je režirao Oskarovac Steven Soderbergh (Ocean’s Eleven, Magic Mike). A u domaće bioskope dolazi sutra u distribuciji Blitz Filma.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>