Style

Ljubav & Sex

Novi uspeh naših dizajnera na NEW YORK FASHION WEEKU!

Već četvrti put zaredom srpski dizajneri imali su priliku da se predstave na Nedelji mode u Njujorku. Na New York Fashion Weeku koji je u ponedeljak zatvoren, rame uz rame sa brojnim velikanima modnog dizajna našlo se i troje naših kreatora.

Novi uspeh naših dizajnera na NEW YORK FASHION WEEKU! Screenshot YouTube/Zvonko Markovic CoutureZahvaljujući ugovoru koji Serbia Fashion Week ima sa sa platformom Art Heart Fashion - USA, svoje nove kolekcije na Nedelji mode u Njujorku 10. septembra predstavili su Zvonko Marković, Marina Ilić i Sanja Bobar. Ovacije publike i pohvale modne kritike jasan su pokazatelj novog useha srpske mode. " Prikazati kolekciju u Njujorku uvek predstavlja veliki izazov, ali ujedno i odgovornost. Bekstejdž je bio pun kao košnica i bilo je sjajno raditi sa inostranim profesionalcima. Sve vreme vladala je fantastična energija", kaže Marković koji je zadovoljan reakcijama na njegovu kolekciju “Dream Catcher for Dragon” koju je ovom prilikom predstavio.

Zvonko, Marina i Sanja naglašavaju da su zahvalni predsednici Nacionalne Komore za modu Srbije i Serbia Fashion Weeka Svetlani Horvat koja srpskoj modi otvara vrate u svetu, a našim kreatorima pruža priliku da se predstave i van granica regiona, kao i da upoznaju neke od najvećih kupaca, što je jedan od primarnih ciljeva kada je reč o modnoj industriji.

Serbia Fashion Week nastavljaja da osvajaju modne piste širom sveta i to na najznačajnijim Nedeljama mode kao što su MadMood Milano, Paris Fashion Week, St. Petersburg Fashion Week, kao i Nedelje mode u Atini, Pragu i mnogim drugim.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>