Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Tamara Đurić surova - Maca je mentalno zaostala, a Saška je agresivna i nekulturna!

U sklopu rijalitija Zadruga večeras je počela emisija Narod pita, a jedan od gostiju u studiju je Tamara Đurić, koja je surovo komentarisala pojedine učesnike.

ZADRUGA: Tamara Đurić surova - Maca je mentalno zaostala, a Saška je agresivna i nekulturna! Foto: Screenshot Pink tvBivša učesnica Farme posebno brutalna je bila kada je komentarisala Macu Diskreciju. - Meni je najdosadniji učesnik Maca Diskrecija. Mislim, ako već ne smemo da komentarišemo ljude na osnovu nacionalne pripadnosti onda ne bi trebalo da komentarišemo ni moralno zaostale ljude. Jer Maca je umobolna, mentalno zaostala. Samo retardirana žena može tako da se ponaša. Ona je jedna dosadna umobolna stenica koja ide po onoj kući i maltretira ljude. - bila je oštra starleta.

- Lepi Mića ipak još uvek nije na mojoj listi omraženih jer ima neke kredite iz prošlog života. Na listi omraženih mi je Saška Karan jer je bezobrazna, agresivna, nekulturna... Razumem ljude koji se ističu kao vođe, ali ne na silu. Ona je nekako u fazonu, ako me ne poštuješ, ja ću te prebiti. Meni se to ne sviđa. - rekla je Tamara.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>