Region

Svet

Video koji budi emocije: Lovefest predstavio aftermovie!

Posle ovogodišnjeg rekordnog Heineken Lovefesta, kojeg su posetili mladi iz više od 36 zemalja sveta, festival ljubavi je objavio i aftermovie. Kao da sva iznenađenja do sada nisu bila dovoljna Lovefest je prevazišao sva očekivanja i predstavio nesvakidašnji petominutni film.

Video koji budi emocije: Lovefest predstavio aftermovie! Foto: Promo


 
U filmu o ovogodišnjem festivalu glavne uloge ima zaljubljeni par, a radnja je smeštena u daleku 2059. godinu. Prema brojnim komentarima fanova aftermovie za Heineken Lovefest 2017 pomerio je granice i prevazišao očekivanja mnogih, a organizatori najavljuju da iznenađenja tek predstoje. Još dva velika Lovefest događaja do kraja godine

Već na početku jedanaestog izdanja festivala ljubavi, organizatori su najavili nove događaje koji nas uskoro očekuju u prestonici. Prvi u nizu je Lovefest Fire, koji će 7. oktobra biti održan u Hangaru (Luka Beograd). Zvezda večeri biće Chris Liebing, di-džej koji je ove godine “zapalio” vatrenu binu Lovefesta. Pre njega nastupiće i DJ Deep, poznati producent koga ste ove godine imali priliku da slušate na Energy Stage-u. Domaća podrška biće Nikola Vemić i Nevena Jeremić.
 
Lovefest Experience 24. novembra u Belexpo Centru
Posle prošlogodišnjeg uspeha i nesvakidašnje saradnje Simfonijskog orkestra RTS-a i Jeff Millsa, maestro Bojan Suđić će ove godine zajedno sa više od 60 članova Orkestra nastupiti sa legendom Detroit tehna Derikom Mejom i svetski poznatim pijanistom Frančeskom Tristanom.
 
Ulaznice za oba događaja su u prodaji u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa i mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs. Karte se mogu kupiti i online, a više informacija o tome možete saznati ako skinete aplikaciju Lovefesta.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>