Ostalo

Sme�no

Kako da se spakujete za selidbu

Došao je u taj dan-selite se. Još samo da se spakujete i spremni ste!

Kako da se spakujete za selidbu



Međutim, nekako se ispostavi da je upravo najteži deo selidbe adekvatno se spakovati. Pakovanje stvari u kartonske kutije deluje kao posao koji će vam pri selidbi potencijalno zadati puno muke. Malo ko voli da pakuje, prepakuje i premešta stvari s jednog mesta na drugo. Ovaj posao je posebno iritantan kada se selite iz kuće ili stana. Treba razmisliti pažljivo kako sve spakovati da se ne ošteti, stigne u komadu na drugu lokaciju. Zatim, treba odabrati kartonske kutije odgovarajućih dimenzija i čvrstine. Neko bi trebalo da odvoji vreme da ode i da kupi te kutije, da ih spakuje, unese u auto, donese, namontira. Previše posla kada ste u sred razmišljanja o selidbi, zar ne?

Upravo zato što znamo s kakvim se mukama oko pakovanja za selidbu susrećete agencija za selidbe Beograd   Stošić je tu da vam pomogne oko pakovanje stvari u kartonske kutije. Uz njihovu pomoć, na jednom mestu se možete informisati o svim kutijama koje imaju na raspolaganju, a koje će vam biti potrebne za selidbu. Tu su kartonske kutije za selidbe različitih dimenzija koje isporučuju na vašu adresu putem kurirske službe City Express onda kada vama to odgovara. I ne samo to, daće vam i savete kako da najbolje spakujete svoje stvari za selidbu. Ovi saveti pomoći će vam da se spakujete brzo, lako i da vaše stvari sve vreme budu bezbedne.

Saveti
Počnimo od jednostavne pretpostavke koju većina ljudi ima kada je pakovanje stvari u kartonske kutije u pitanju. Obično se misli da kartonsku kutiju treba napuniti stvarima do vrha kako biste maksimalno iskoristili prostor. Ovo je potpuno pogrešno!

Ako želite da vaše stvari budu spakovane adekvatno zahtevima selidbe Beograd Stošić pridržavajte se sledećih pravila:
*manje kutije iskoristite za teže stvari. Tako knjige, posuđe, aparati, kolekcije CDova, DVDijeva, i dr. pakujte u manje kutije. Pogrešićete ako veliki broj knjiga spakujete do vrha male kutije jer onda postoji veća verovatnoća da će se kutija raspasti. Pri tom će biti glomazna za nošenje, odnosno unošenje u vozilo i istovar.
*veće kutije iskoristite za lakše stvari. Garderoba, posteljina, igračke i dr. se pakuju u veće kutije. Imate i opciju da umesto kartonskih kutija lakšu garderobu spakujete i u veće plastične kese, torbe „prasice“, vakuum kese i slično.
*obavezno obeležite kutiju u kojoj se nalaze lomljive stvari.
*između lomljivih stvari stavite nagužvanu novinsku hartiju ili neki drugi papir, kao što je papir za pakovanje.

Samo stvari upakovane na ovaj način su bezbedne za selidbu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>