Region

Svet

Vatreni nastup Jelene Karleuše oduševio publiku u Nemačkoj! FOTO+VIDEO

Popularna pevačica Jelena Karleuša svojim nastupom zapalila je masu u klubu Teatro u Essenu, koji je nedavno otvoren.

Vatreni nastup Jelene Karleuše oduševio publiku u Nemačkoj! FOTO+VIDEO Foto: Facebook/Tetaro Club Essen



Diva naše domaće scene poznata je po fenomenalnoj atmosferi koju pravi, a svaki njen nastup definitivno ostaje urezan u pamćenju. Tako je bilo i proteklog vikenda u klubu Teatro u Essenu, gde je Jelena Karleuša, posetiocima ovog kluba pripredila spektakularan nastup.  U eksluzivnom i glamuroznom abijentu Tetatro kluba,  Jelena Karleuša je napravila neverovatan šou, te je tokom izvođenja numere "Ide maca oko tebe", izvela jednog muškarca na binu, skidala ga i igrala oko njega. Iako je njegova supruga bila u publici, nije imala ništa protiv da njenog muža zavodi ovakva zvezda, naravno samo za potrebe spektakla na koji je navikla publiku.



Takođe, pred nemačkom publikom pored svog ustaljenog repertoara, Jelena je izvela i dve nove pesme "Bankina" koju je snimila sa Acom Lukasom i "Ostavljam te", duet sa Azisom. Dok su devojke slikale Jelenu na sceni, muškarci su uzdisali za njenim stasom. Očito da Jelena Karleuša zna da napravi odličnu zabavu i atmosferu dovede do usijanja, jer kako je publika i sama komentarisala posle njenog nastupa trebalo im je ledeno hlađenje.  Nakon nastupa, Jelena Karleuša je izjavila da jako voli da dođe u ovaj kraj Nemačke, kao i da joj se klub Tetaro jako dopada. Veliko iznenađenje, diva je doživela i kada se u klubu pojavio njen fan, koji je došao čak iz Londona.



Klub Teatro i narednog vikenda nastavlja sa istim tempom, te publiku očekuje, nastup Željka Joksimovića, koji će premijerno predstaviti svoj novi singl "Milimetar".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>