Region

Svet

Šokantno otkriće: Pronađen mobilni telefon ubice Jelene Krsmanović?

Ubistvo Jelene Krsmanović ni posle godinu i po dana nije razrešeno, a mobilni telefon koji je pronađen na nasipu gde i telo ubijene pevačice, mogao bi konačno da otkrije počinioca ovog monstruoznog zločina.

Šokantno otkriće: Pronađen mobilni telefon ubice Jelene Krsmanović? Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic



Pre nekoliko dana jedan od meštana Borče pronašao je mobilni telefon, gde je nađeno beživotno telo Jelene Krsmanović, a ukoliko se utvrdi da je pripadao ubici, stručnjaci bi uskoro mogli da otkriju sve detalje i motiv ubistva. Od ubicinog kretanja do odnosa u kom je bio sa pokojnom pevačicom. Telefon je pronađen u mulju na nasipu, a osoba koja ga je pronašla, odmah ga je odnela u policiju. Telefon je odmah poslat na veštačenje. 

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koji je unajmila porodica Krsmanović, kaže da ishod veštačenja zavisi od toga u kom je stanju telefon: "Ukoliko je kartica u telefonu, mogu da identifikuju broj i vide čiji je telefon. U njemu ostaju svi brojevi, poruke kome su slate, odlazni i dolazni pozivi. Ne isključujemo mogućnost da pripada ubici, ali za to je potrebno mnogo više dokaza - kaže Šipka.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Srpski Telegraf

Povezane vesti:


>