Region

Svet

Aco Pejović otkrio kako je zaista Aca Lukas! FOTO

Aco Pejović veliki je prijatelj Ace Lukasa, te mu je veoma žao što njegov prijatelj prolazi kroz čitavu ovu situaciju.

Aco Pejović otkrio kako je zaista Aca Lukas! FOTO Foto: Instagram/Ilustarcija



Popularni pevač nedavno je kod Lukasa bio na slavlju koje je organizovao u svom domu za prijatelje, među kojima su pored Pejovića bile, Ceca, Viki i Žika Jakšić. Zajedno su se opustili nakon teškog perioda kroz koji Aca prolazi, a Pejović je otkrio kako se zaista njegov kolega oseća: "Mnogi su shvatili da smo došli kako bismo podržali Acu, ali to nije bio cilj, jer mi smo uz njega uvek. Sa njim se družim i kada nije u problemu, ali i kada jeste. On je moj drug i brat i sada je, nažalost, u takvoj situaciji kakvoj je i ja sam uz njega", rekao je Aco za Blic TV i dodao:
 
 

I KAD JE NAJTEZE ...❤️💪

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on



"On je neprikosnoven, i u najtežim situacijama se šali! Doduše, Žika Jakšić je te večeri prednjačio, ali tu su barabar", kaže Pejović i napominje kroz smeh da su te večeri samo pili vodu. Pejović se osvrnuo i na čitavu situaciju sa Acom i Sonjom, te je iz svog ličnog iskustva prokomentarisao da li treba staviti tačku ili tri tačke na čitavu priču:

"Tri tačke se stavljaju uvek kada želiš još nešto da kažeš, i uvek sam stavljao tri tačke kada sam želeo nešto da ponovim ili da uradim bolje, a tačku kad staviš, tu više nema povratka. Mada i pored te tačke mogu da stave još dve", zaključio je pevač za Blic TV.



Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>