Region

Svet

Jelena Karleuša prozvala Acu Lukasa: Zvala sam ga na rođendan mojih ćerki, ali se družio sa Cecom!

Jelena Karleuša poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, te ovoga puta nije mogla, a da ne prozove njenog kolegu i prijatelja, Acu Lukasa koji se nije pojavio na rođendanu njenih ćerki.

Jelena Karleuša prozvala Acu Lukasa: Zvala sam ga na rođendan mojih ćerki, ali se družio sa Cecom! Foto: Instagram/Jelena Karleusa



Jelena je u jednoj beogradskoj igraonici napravila rođedan svojim mezimica, a kako je na proslavi primećena i mlađa ćerka Ace Lukasa, Viktorija, Jelenu su novinari pitali, zašto se njen kolega nije pojavio: “Viktoriju sam zvala, došla je sa sestrom Sofijom. Sonja ih je dovezla. A zvala sam i Lukasa, ali on je verovatno zauzet druženjem sa Cecom. To mu ja ne zameram jer stare prijatelje ne treba zapostaviti zbog novih”, rekla je Karleuša za TV1 i dodala:

“Mislim, zbog novih najboljih prijatelja koji mogu da shvate njegovu ružnu prošlost”, rekla je diva i dodala da je u svakodnevnom kontaktu sa Acom: “Aca i ja se čujemo redovno, uglavnom mu govorim da hitno prestane da komunicira sa novinarima i da isključi telefon. On svaki put kaže da će me poslušati i to se nikad ne desi”, kaže Karleuša.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>