Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Nova tuča! Saška napala Branku! Žiži opet pozlilo! VIDEO

U rijalitiju Zadruga tuče i svađe su postale deo svakodnevnice, a Saška Karan je ovog jutra napala Branku Blek Rouz, a zbog njihovog incidenta Žiži Stojanović je opet pozlilo.

ZADRUGA: Nova tuča! Saška napala Branku! Žiži opet pozlilo! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeVođa je ovog jutra dobio najnovije pismo od Velikog Šefa, u kojem je pisalo da ukućani moraju da se dogovore oko toga koja su im sredstva za čišćenje potrebna, kao i na koji način će organizovati održavanje higijene. Ta tematika je samo razbuktala strasti, s obzirom na to da je od jutros situacija u kući napeta. U konflikt su ovaj put ušle Saška Karan i Branka Blek Rouz, pa su počevši od bockanja vezanog za čišćenje kuće došle do ozbiljnih uvreda. Situacija je kulminirala i tada je Saška napala Branku. Ukućani su ostali šokirani onim što su videli, a obezbeđenje je moralo da reaguje kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja. 

Nakon ovog događaja Branka je izletela sva u suzama, a glumica Žiža Stojanović je negodovala zbog toga što je opet bila očevidac incidenta, pa joj je zbog uznemirenja opet pozlilo.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus


>