Ostalo

Sme�no

Pokušao da napravi selfi sa slonom, a evo kako je on reagovao

Ašok Barti (54) iz grada Čutak pokušao da je da se fotografiše pored slona u Indiji, da napravi selfi, ali je slon stao na njega i smrvio ga je.

Pokušao da napravi selfi sa slonom, a evo kako je on reagovao



Zvaničnici iz šume rekli su da je slon bio dosta uznemiren čak i pre nego što se incident dogodio, prenosi britanski „Standard“. - Pokušavali smo, uz pomoć lokalnog stanovnišptva, da odvezemo slona sa tog mesta. Nepoznati muškarac koji je stajao među lokalcima našao se najbliže slonu i pokušao je svojim mobilnim telefonom da fotografiše slona. Takođe je pokušao da mapravi selfi sa slonom koji ga je u tom trenutku napao – rekao je zvanićnim šume. Lokalci su uz pomoć šumara uspeli da odvoje Bartija od slona i ga da odvedu do bolnice.

Na žalost, doktori su mogli samo da konstatuju smrt. - Porodici pokojnika ćemo, prema pravilniku, isplatiti odštetu – rekao je pomoćnik glavnog konzervatora u šumi Mohzanti.

Indija je, inače, poznata po smrti nastalih u pokušaju da se napravi selfi i prema broju takvih smrti, oni su prvi u svetu. U Mumbaju postoje određeni delovi grada gde je zbog brojnih opasnosti zabranjeno da se prave takve fotografije. Prošle godine, u januaru, osamnaestogodišnja devojka poginula je jer je upala u more i udavila se kada je pala sa Brandstand promenade, poznatog turističkog mesta, u Mumbaju.

Viber

Izvor: Svet Plus/Novosti

Povezane vesti:


>