Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Nova ljubav! Njih dvoje razmenjivali su vrele poljupce pred svima! VIDEO

Od kako je počeo rijaliti Zadruga videli smo mnoge sukobe, a sada prvi put videli smo da učesnici mogu da se vole, i to toliko da razmenjuju vrele poljupce bez obzira na ostale cimere i kamere.

ZADRUGA: Nova ljubav! Njih dvoje razmenjivali su vrele poljupce pred svima! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeVeć prvu noć Mina Vrbaški privukla je pažnju time što je razmenjivala nežnosti sa Dušanom Zdravkovićem. Ipak, ona se nije dugo zadržala na na jednom momku, pa je sinoć pala u zagrljaj novom mladiću, ovog puta to je bio Anđelo Ranković. Njih dvoje su, između ostalog, započeli i priču o porodičnim problemima i odrastanju, a onda su krenuli da razmenjuju poljupce. Njih dvoje su se izvojili od ostalih, a Miki je komentarisao da izgledaju potpuno identično. Anđelo nije mnogo mario za to što je svom cimeru ukrao devojku, ali mu se Mina ipak opravdala da između nje i Dušana "nije bilo ničega"

- Produkcijo, mogu li da skinem ovu krunu, bodem ga u glavu? - ponavljala je konstantno Mina, s obzirom da ju je kruna ometala u ljubljenju sa Andjelom. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>