Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Počeo izbor za mis i mistera rijalitija! Oni se takmiče, a evo ko je žiri! VIDEO

U spektakularnom rijalitiju Zadruga večeras se održava izbor za mis i mistera, takmičari su odabrani kao i žiri.

ZADRUGA: Počeo izbor za mis i mistera rijalitija! Oni se takmiče, a evo ko je žiri! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Za takmičenje su od žena izabrane: Anđela Veštica, Sara Reljić, Teodora Džehverović, Andrijana Radonjić, Mina Vrbaški, Zorana Stefanov, Maca Diskrecija, Luna Đogani i Sanja Stanković.

Muškarci koji će se takmičiti za ovu laskavu titulu su: Bora Santana, Saša Rudar, Marko DNK, Miki Đuričić, Andjelo Ranković, Dušan Zdravković, Žarko Stojanović, Vladan Vojnović Vojke Đans, Andrej Saljnikov Young Palk, Nemanj Djerić Đekson.

Predsednik žirija za mis "Zadruge" biće Žarko Stojanović, a u kategoriji za predsednika žirija za mistera, našla se Žiža Stojanović. U izboru za mis glasaju svi mušakrci, dok za mistera glasaju sve žene. Ukućani su se odmah pobunili zašto Žiža da se nađe kao predsednica žirija, jer kako je Lepi Mića naveo "ona ne vidi dobro!" Glasaće tako što će na papirima Zadrugari, morati da napišu ocene: osam, devet i deset, za tri najlepše osobe. Predsednici žirija, takođe su zaduženi za regularnost glasanja. Učesnici izbora imaju zadatak da i dva puta prošetaju po pisti. Prvi put u odeći, a drugi u kupaćem kostimu.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>