Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Žestoka svađa! Miki urlao na Sašku, ona ga gađala čašom! VIDEO

U rijalitiju Zadruga od samog početka su krenule žestoke svađe, ali i tuče, a zasada prednjači Saška Karan, koja očigledno nikome ne ćuti, a tako je bilo i u najnovijem obračunu sa Mikijem Đurićem.

ZADRUGA: Žestoka svađa! Miki urlao na Sašku, ona ga gađala čašom! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Rasprava između Mikija Đuričiča i Saške Karan danas u rijalitiju ''Zadruga'' počela nakon što su shvatili da su ključevi od posebnog toaleta na koji imaju prava Vođa, dva potrčka i omiljena ličnost - nestali! - Kaži gde je ključ i kome si dala ključ? Ja neću da tražim ključ. Mi smo se zeznuli što smo vam dali ključeve od toaleta, pa je neko rešio da se šegači sa nama i uzeo i sakrio ključeve - vikao je Miki na Sašku, a ona mu nije ostala dužna. 

- Je l' treba da se ubijem sad što sam zaboravila ključeve - povikala je Saška koja je potom bacila čašu punu vode ka Mikiju i razbila je. - Mogla si da me posečeš - povukao je Miki.

- Nisam. nemoj me nervirati zbog ključa. Samo me nemoj nervirati, ozbiljno ti kažem. Se*ite i pi*ajte gde hoćete. Ne znate šta se dešavalo jutros zato što si konjoslav - oštra je bila Karanova.

Neki od učesnika istakli su da Saška u ovom trenutku namerno diže tenziju. - Sad smo u lajvu i sad ide dramaturgija - dobacio je neko od učesnika.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>