Region

Svet

HIT LETA 2017: Dragana Mirković i Daniel Đokić nakon pobede - Hvala svima koji su od Trovanja napravili hit! VIDEO

Tradicionalni izbor za HIT LETA na portalu Svet Plus završen je pobedom pesme ''Trovanje'', koju su u duetu otpevali Dragana Mirković i Daniel Đokić, koji su se sada i obratili svima koji su glasali za njih.

HIT LETA 2017: Dragana Mirković i Daniel Đokić nakon pobede - Hvala svima koji su od Trovanja napravili hit! VIDEO Foto: Ilustracija/Dejan Milićević



Dragana Mirković i ove, kao i prošle godine, po glasovima čitalaca našeg portala ima HIT LETA. Dragana je prošle godine pobedila sa pesmom ''Lepi moj'', a ove godine joj je trijumf donela duetska numera sa Danielom Đokićem ''Trovanje''. - Presrećna sam i beskrajno zahvalna fanovima koji su zaslužni za hit, jer kao što znamo, publika pravi hitove. Zahvaljujem Svet Plus portalu na mogućnosti da fanovi glasanjem proglase hit leta. Druga godina zaredom, nemam reči, oduševljena sam i jako srećna - rekla nam je najpopularnija balkanska pevačica.

Ni Daniel nije krio svoje oduševljenje što je i drugi duet koji je snimio sa Draganom postao veliki hit i pobedio u našem izboru. - Hvala svim glasačima i čitaocima Svet Plus portala na ovako lepom priznanju. Iskreno, nisam očekivao da će pesma ''Trovanje'' u toliko kratkom roku postati veliki hit i zbog toga mi je jako drago. Posle onakvog hita ''Život moj'' je jako teško nešto približno snimiti. Još jednom hvala od srca. - rekao je pop pevač. 


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>