Region

Svet

Region

Glumica se oglasila nakon ranjavanja: Hvala Bogu što me je ostavio u životu!

Glumica Ivana Panzalović na koju je verenik pucao, a potom izvršio samoubistvo, oporavlja se na VMA. Iako je još uvek u šoku zbog čitave situacije, kaže da je srećna što je ostala živa i da ima veliku podršku ljudi oko sebe.

Glumica se oglasila nakon ranjavanja: Hvala Bogu što me je ostavio u životu! Foto: Facebook/Ivana PanzalovicMlada glumica preživela je pravi pakao juče u ranim jutarnjim časovima, kada je nakon žestoke svađe, verenik Srđan Cvetanović prvo jurio nožem, a zatim upucao iz pištolja, da bi misleći da je ubio, potom i presudio sebi. Ivana je srećom izbegla najgore, jer je metak samo okrznuo, a nakon hirurškog zahvata, uspešno se oporavlja u bolnici:

"Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali mi nisu ugrožene životne funkcije. Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, lekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi", rekla je Ivana za Kurir i dodala:

"Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu", zaključila je.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir.rs

Povezane vesti:


>