Region

Svet

Aleksandra Prijović zbog zdravstvenih problema otkazala nastupe!

Sve popularnija mlada pevačica Aleksandra Prijović rešila je da se jedno izvesno vreme povuče sa scene zbog zdravstvenih razloga, zbog kojih je i otkazala nastupe.

Aleksandra Prijović zbog zdravstvenih problema otkazala nastupe! Foto: Screenshot YouTubeNaime folk pevačici lekari su rekli da bi mogla da ostane bez glasa ukoliko nastavi da nastupa ovim tempom, što je ona vrlo ozbiljno shvatila, pa je rešila da neko vreme ne peva. - Aleksandra je trenutno jedna od najtraženijih pevačica, a kako se nikada nije libila posla, prihvatala je bukvalno svaku ponuđenu tezgu, a pozivi su učestali posle objavljivanja njenog albuma "Testament". Pevala je skoro svake večeri ovog leta, a poznato je da se ne štedi na nastupima, pa nije ni čudo što je glas počeo da joj "škripi" - kaže izvor blizak pevačici za Alo, i dodaje da se Prijovićka veoma uplašila zbog tegoba sa glasom i da je odmah otišla kod lekara.

- Ona je mlada, puna energije i ranije nije imala sličnih problema, međutim, lekar joj je rekao da se pucanje glasnih žica pre ili kasnije dešava svima koji ih preopterete, a pevači su tu u najvećoj opasnosti. Ako situacija izmakne kontroli, jedino rešenje je operacija, čiji je rezultat uvek neizvestan jer se nikad ne zna da li će raspon glasa i boja glasa posle nje ostati isti. Osim toga, za vreme oporavka ne sme ni da se govori, a kamoli da se peva. Srećom, Aleksandrina situacija nije toliko dramatična, ali ona je rešila da ništa ne prepušta slučaju i da problem saseče u korenu, u čemu je podržavaju i dečko Filip Živojinović i Lepa Brena - objasnio je isti izvor i dodao: - Filip je molio Aleksandru da se odmori čim mu se požalila da ima problem s glasom, a nakon njene posete lekaru, dogovorili su se da obustavi nastupe i pojavljivanja u javnosti do 20. septembra, kada je planirano svečano otvaranje njihovog restorana na Senjaku, sa čim se ona složila. I Brena je veoma brižna prema budućoj snajki, pa ju je podržala u odluci da se odmori i dala joj nekoliko saveta koji će joj pomoći da je glas što duže i bolje služi. Naravno, i čelnici "Grand produkcije" imaju razumevanja za jednu od svojih najtraženijih pulenki, tako da nije bilo problema oko pomeranja ranije zakazanih nastupa - završava priču sagovornik, čije je navode potvrdila i sama Prijovićka.

- Tačno je da imam problem sa glasom, nije ništa strašno, ali bolje sprečiti nego lečiti, tako da ću malo pauzirati sa nastupima - izjavila je Aleksandra.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>