Lepota

Ljubav

Sofija Vergara otkrila tajnu svog izgleda: Ovo je njenih šest trikova za savršenu figuru! FOTO

Sofija Vergara, važi za jednu od najzgodnijih žena u svetu, a tajna njenog savršenog izgleda je veoma jednostavna.

Sofija Vergara otkrila tajnu svog izgleda: Ovo je njenih šest trikova za savršenu figuru! FOTO Foto: Screenshot YouTube



Naime, njen fitnes instruktor otkrio je tajnu njenog izgleda i posavetovao sve dame, da ukoliko se pridržavaju ovih trikova, taođe će svoju liniju dovesti do savršenstva.

1. Kombinacija treninga i odmora
Ako je raspored snimanja dobar, onda vežbamo između pet do sedam dana, što je puno. Kada je zauzeta, više odmara. Telo treba i odmor, ne samo znoj. Umorite li mišiće, brže ćete se povrediti.

2. Prihvatite obline
Sofija Vergara definitivno je najpoznatija po oblinama, a njen trener kaže kako nije osoba koja voli trčatnje i retko odrađuje kardio treninge, ali najviše obožava hodanje.
 
3. Promene
Dva put sedmično radimo noge i gluteus, a tri puta gornji deo tela i trbušne mišiće. Iako treba više vremena za rezultate, ipak su efikasniji.

4. Ne morate napuštati kuću
Kod kuće možete raditi čučnjeve, plank i sklekove. Bilo kakvi teži objekti mogu vam poslužiti kao tegovi. Sofija i ja odrađujemo takve treninge kada nemamo vremena otići u teretanu zbog obaveza.
 
5. Počnite s čučnjevima
Sofija i ja radimo puno čučnjeva kako bi održala svoje idealne obline. Kako bi sačuvala njena kolena, stavim klupicu iza nje i stavim traku oko kvadricepsa. Tako će sesti na stolicu i ustati, a mišići će raditi bez vršenja pritiska na kosti.
 
6. Jedite picu
Svojim klijentima stalno govorim kako ne bi trebali osećati grižu savest zbog hrane. Želite pojesti picu ili kolač? Jedite. Samo se ograničite na to da ne pojedete celu picu ili 10 kolača. Sve je u ravnoteži.
 
 

A whole day of doing nothing🌴☀️🌊 #CasaChipichipi🐚

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir.rs

Povezane vesti:


>