Region

Svet

Sonja Vuksanović se prvi put javno oglasila: To što on radi je nečuveno i bezobrazno!

Sonja Vuksanović, prvi put se javno oglasila nakon sukoba sa bivšim suprugom Acom Lukasom, koga je optužila da je fizički napao, odnosno tukao.

Sonja Vuksanović se prvi put javno oglasila: To što on radi je nečuveno i bezobrazno! Foto: Screenshot YouTubeIako se do sada nije oglašavala, Sonja je odlučila da iznese svoju verziju priče: "Mene ne zanima šta on iznosi u javnost. Neću da se mešam u to blato u koje pokušava da me uvuče, jer u ovoj državi samo nasilnici i siledžije imaju prava da se pojavljuju na televiziji. Šta želite drugo da čujete od mene? Neću da komentarišem više gluposti kojima on pokušava da se opere u javnosti", rekla je Sonja za "Blic" i dodala:

"To što on radi je nečuveno i bezobrazno . Zarad našeg deteta ću ostati dosledna da u javnosti ne iznosim više nijedan detalj. Ne interesuje me, eto vam Aca Lukas pa neka daje izjave kakve god hoće. Nemojte da vas zanima moja strana. Juče je tukao novinara, danas bije ženu. Nemojte da tražite moju stranu. Niko nije pobegao od lepog života i nijedna žena nije pozvala policiju iz dosade", zaključila je Sonja za Blic.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>