Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Zoran Marjanović pred ulazak otkrio šta će mu najviše nedostajati!

Rijaliti Zadruga počinje večeras,  Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović, pred sam ulazak otkrio je šta će mu najviše nedostajati u rijalitiju. 

ZADRUGA: Zoran Marjanović pred ulazak otkrio šta će mu najviše nedostajati! Foto: Screenshot YouTube



On je pred sam ulazak u karantin rekao da će mu najviše nedostajati porodica, ćerka Jana i cigarete. - Pored porodice i prijatelja sa kojima sam provodio poslednje dane pred ulazak u rijaliti, nedostajaće mi i cigarete. Strastveni sam pušač, pa jutro ne počinjem bez pola litre kafe i nekoliko cigareta. Budući da tamo nećemo imat neki budžet, ne znam kako ćemo se mi pušači snaći za cigarete - kaže Zoran i dodaje da od učesnika koji su najavljeni za veliki rijaliti, zna Lepog Miću, i novinara Milana Miloševića, sa kojima misli da će se družiti, a od starleta u rijalitiju, kaže da ne poznaje nijednu.

- Ja ću tamo da budem kao neki psiholog, anliziraću ljude, posmatraću dokle su spremni da idu zarad novca, slave, ostanka u rijalitiju. Mislim da će tamo biti neka vrsta "survajvera" u kojoj će biti dosta borbe. Ne mislim da ću ostvariti neki uspeh i da ću ući u finale, to mi čak nije ni cilj, kao što sam ranije napomenuo, želim da pokažem ljudima ko sam i da skinem ljagu sa svoje porodice. Ako bude došlo do nekih prozivki, svađa, verujte mi da mene nećete videti u nekim skandaloznim prepirkama, sukobima sa drugim ukućanima, ja sam vrlo staložen i miran, tako da će mene teško neka osoba izbaciti iz takta - kaže Zoran za Telegraf.rs.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>