Parovi

Farma

Bivša učesnica Parova otkrila pravi razlog raskida!

Bivša učesnica rijalitija Parovi Anamarija Džambazov otkrila je pravi razlog raskida veze sa Tihomirom Filipoviće, za koga je pričala da će se udati.

Bivša učesnica Parova otkrila pravi razlog raskida! Foto: Screenshot YouTubeIako su svi mislili da će ovaj ljubavni par iz Parova opstati i nakon završetka rijalitija, do toga ipak nije došlo, već su se Anamarija i Tihomir razišli. Razlog za raskid objasnila je za Happy Džambazova:

"Nije to onako kao što smo mislili da će da bude. Razdvajaju nam se putevi. Ja hoću jedno, on drugo. Mnogi su mi slali poruke "udaj se, rodi decu", ali, 'alo ljudi, - znači ne! Nisam više sa njim, ali smo ostali u dobrim odnosima. Ko zna možda se i pomirimo, ali sad ne razmišljam o tome. I on je u periodu života kad razmišlja šta i kako, i ja isto", rekla je Anamarija i dodala da je pored Tihomira ostala u sjajnim odnosima i sa njegovom porodicom:

"Njegov tata me upravo dovezao na televiziju. Oni su odličnio, jako me vole. U dobrim smo odnosima kao da on i ja nismo prekinuli, ali jesmo". 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>