Pinkove Zvezde

Parovi

Maja Nikolić: Želim Cecu pored sebe u Pinkovim zvezdama!

Maja Nikolić u novoj sezoni takmičenja Pinkove zvezde naći će se u ulozi žirija, a kako je i sama prokomentarisala, volela bih da se u stolici pored nje nalazi Ceca Ražnatović, a ne Seka Aleksić.

Maja Nikolić: Želim Cecu pored sebe u Pinkovim zvezdama! Foto: Screenshot YouTube



Četvrta sezona takmičenja Pinkove zvezde uskoro će početi sa emitovanjem, a pored Maje Nikolić ostali članovi žirija još uvek nisu poznati. Spekuliše se da će se možda vratiti stari članovi, ali se pominje i dolazak Seke Aleksić. Maja bi više volela da vidi Cecu u ekipi, jer je privatno mnogo voli:

"Navijam da se vrate Ceca i Miroslav u šou! To će onda biti ludilo i sugurna sam da bismo bili najgledanije takmičenje! Ceca je kraljica, nju prosto obožavam! Ona je mudra i visprena, opasna je i ume da vrati lopticu. Videla sam kako je par puta Miroslava postavila na svoje mesto! Ona kaže ono što misli i nema problem sa tim. Ilić je super za šou-program jer ume ozbiljno da se naljuti i namrgodi, ali zato bi mi bio super da ga mrcvarim", rekla je Maja, prenosi Kurir i dodaje:

"Seku nisam upoznala privatno, ali ako treba da biram, pre bih uzela Cecu jer je više volim i gotivim. Seka će sigurno imati svoj stav i to je dobro za šou, muka mi je više od neodređenih komentara".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>