Zadruga

Parovi

ŠOK: Željko Mitrović i bivša učesnica Parova ulaze u ZADRUGU!

Rijaliti Zadruga, koji se najavljuje kao jedan od najspektakularnijih i nikad viđenih na ovim prostorima, počinje sutra na TV Pink u 21 čas.

ŠOK: Željko Mitrović i bivša učesnica Parova ulaze u ZADRUGU! Foto: Promo



Vlasnik televizije Pink i idejni tvorac rijalitija zadruga Željko Mitrović kaže da će sutra uži u ovaj šou da unese bebu kao šro je i najavljivao. Ova vest potpuno je uzburkala javnost i svi su i dalje u šoku zbog toga što će dete živeti pred kamerama. Mitrović poziva sve da gledaju početak Zadruge i najavljuje da će ovaj šou program ostaviti ljude bez teksta jer postoji mogućnost da se i on zadrži u rijalitiju. - Ja ulazim prvo veče kako bih uveo bebu, nikad ne se zna koliko ću da ostanem. Što se bebe tiče, sve će se saznati sutra uveče - rekao je Željko.

Osim njega kao bomba odjeknula je vest da je u karantin stigla i bivša učesnica Parova, Smilja Janković. Profesorka hemije je bila jedna od najzapaženijih u poslednjoj sezoni Parova, a najviše bure u javnosti izazvalo je njena optužba da je u tom rijalitiju silovana. Videćemo šta će biti u Zadruzi.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>