Zadruga

Parovi

Muškarcima neće biti dobro: Najpoznatija srpska striptizeta ulazi u ZADRUGU!

Svi sa nestrpljenjem iščekuju početak Zadruge, a zbog ulaska najpoznatnije srpske striptizete Branke Blek Rouz muškarcima neće biti dobro. 

Muškarcima neće biti dobro: Najpoznatija srpska striptizeta ulazi u ZADRUGU! Foto: Promo



Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, ulazi u rijaliti Zadruga. - Da budem iskrena skroz, moj motiv za učešće jesu pare, jer moram pola kuće još da otplatim - rekla je Branka za Pink.rs. Ona je otkrila da je trenutno slobodna i da je sasvim moguće da se u rijalitiju zaljubi. 

- Ljubav u rijalitiju je moguća jer to je dug period. Izašla sam iz jedne duge veze, slobodna sam i baš bih volela da se zaljubim! A nemam neki poseban tip muškarca, bitan je samo fluid, osećaj taj neki. Samo, posle ove poslednje veze imam postavljene visoke kriterijume, tako da će to biti zeznuto - iskrena je bila buduća učesnica Zadruge, ali dodaje da seks pred kamerama, u njenom slučaju nije moguć: - Seks pred kamerama nije moguće, prvo ja sam u striptizu ceo život i kad nisam u tom poslu imala seks, neću ga sigurno imati ni ovako. Smatram da je to veoma vulgarno, neprimereno, da to gledaju svi i da to ipak nije za televiziju! Ja sam uvek bila za tu erotiku, u granicama normale. Može da bude poljubac neki, ali seks ne. Imam dva odrasla sina i to nije za mene. Inače, ja sam veoma stidljiva, kad se zaljubim, ja sam stidljiva. Na poslu sam Blek Rouz, a privatno sam Branka i jako sam stidljiva. - rekla je Branka.

Najpoznatija srpska striptizeta otkrila je da nema nikakvu taktiku za rijaliti i da će se ponašati onako kako se bude osećala u datom trenutku.  - Ja sam širokog srca, praštam, moja eksplozija i ljutnja traju pet minuta i kao da se ništa nije dogodilo. Ali isto tako sam i nepredvidiva u životu. Ponašaću se isto kao što se ponašam kući sa decom, u klubu sa radnicima, u gradu sa prijateljima. Ja sam prirodna, opuštena, otvorena, konkretna. Ne treba ulaziti sa nekom taktikom i razmišljanjima šta će biti i kako će biti - rekla je ona. 

Branka je ispričala i da bi volela da u rijalitiju nauči neku od devojaka ples oko šipke i nađe svoju naslednicu u ovom zanatu. - Tamo moramo da zaradimo novac, neka mi daju šipku i učiću ih akrobacije, učiću ih da plešu taj erotski ples. To je hleb u rukama, to je zanat, to je zanimanje u kom oni sutra mogu uspeti. Mi posle mene nemamo neku takvu osobu, ja tražim naslednicu! Ja volim da obučavam mlade devojke i eto sve ću učiniti, ali naravno da zaradim novac. Ako od tih para preživljavamo tamo. Ja znam i da pletem džemper za zimu, šal, mogu i tako da zaradim. A znam i da kuvam! Izvrsna sam kuvarica, sarme, gibanice, čiz kejk - otkrila je Branka Blek Rouz.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>