Region

Svet

Aca Lukas javno: Ovo je prava istina o prebijanju Sonje Vukasnović! VIDEO

Aca Lukas gostujući u Jutarnjem programu na televiziji Pink, prvi put javno je progovorio o detaljima sukoba sa bivšem suprugom.

Aca Lukas javno: Ovo je prava istina o prebijanju Sonje Vukasnović! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Popularni pevač odlučio je da umesto konferencije za štampu, dođe na televiziju i javno ispriča sve šta se dogodilo kobnog dana i zbog čega mu bivša supruga namešta aferu: "Krenula je medijska hajka na mene. Meni je to već bilo gnusno. Tu je sve krenelo. Završilo se ovako, navodnim fizičkim napadom na moju suprugu. Ja sam u sudu priznao delo, da sam istukao moju suprugu", rekao je Lukas u Jutarnjem programu i nastavio:

"A sada javno tvrdim da je nisam ni pipnuo. Zakon to dozvoljava. Da sam hteo mogao sam da se branim, ali jedini svedok koji je bio je čovek iz mog obezbeđenja, ja bih mogao da se odbranim, ali sam morao da zbog pritiska javnosti odem u pritvor i iz pritvora dokazujem svoju nevinost ili druga solucija je bila ta da priznam krivicu i da ne idem u zatvor. Odgovorno tvrdim da je nisam pipnuo. Nikada nisam tukao žene i nikada to neće uraditi. Imam dokaza to i dokazuću.

"Ja se sudski nisam razveo sa mojom suprugom, gde sam doveo mog i njenog advokata, gde sam njoj prepisao kuću. Ja ne znam zašto je krenula po novinama. Ona je indoktirirana, od Nemanje Pajića, koji je zlo", kaže Lukas i dodaje:

"Smem javno da kažem. On je čovek psihopata ili je bolestan. Čovek mi namešta afere. Tog dana kada sam je navodno pretukao, došao sam da vidim svoju ćerku jer sam trebao da je vodim u Zoološki vrt, ali sam tog dana kasno došao iz Skoplja, pa da bi joj se samo javio da ću doći sutra da je vodim, došao sam samo da pozdravim Viktoriju. Dan pre toga sam sedeo pola dana u toj kući. Tog dana smo se sporečkali strašno, dete srećom je otišlo do podruma, pa nije bila tu. U besu me je gađala sa šoljicom, ja sam se izmakao, rekao sam joj skloni se, odgurnuo sam je rukom i otišao sam je napolje. Baš zato što sam par meseci video poruku kada joj je advokatica poslala poruku, da trba da me isprovocira da je udarim i da me tuži za porodično nasilje", u dahu pred kamerama priča Lukas i dodaje:

"Nisam mario za to. Šta se dešava, onog trenutka kada sam sleteo u Cirih, pročitao sam na Kuriru portala da sam nožem napao Sonju, pretukao je i da je bila u nesvesti. Ko je mogao to da kaže, sem moje supruge. I svuda je pisalo da sam ja pobegao iz zemlje", besno priča Acu. Šta je još rekao o sukobu, pogledajte u videu:

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>