Region

Svet

Aca Lukas otkrio: Iako nisam kriv priznao sam sve zbog deteta!

Aca Lukas je otkrio da je potpisao sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom, iako nije naneo povrede Sonji Vuksanović, te je naveo zbog čega je to uradio.

Aca Lukas otkrio: Iako nisam kriv priznao sam sve zbog deteta! Foto: Screenshot YouTube



- Deset meseci uslovno na tri godine za nasilje u porodici. Takav je zakon i ja se slažem sa tim zakonom. Ja sam protiv nasilja i nikada u svom životu nisam udario ženu, kao što ni sada nisam udario, ali jednostavno je takav zakon da kada te neko prijavi, ti gotovo moraš da ideš u istragu mesec dana, pa onda iz istrage pokušaj da dokažeš da ti to nisi uradio. Ja zaista nemam vremena da idem 30 dana u istragu - ispričao je Vuksanović za Prvu.

- Ponuđeno mi je da priznam krivicu i da napravim sporazum koji se sastoji u tome da priznaš krivicu i dobiješ uslovno. Prvo nisam mogao da se sastavim sa pričom u policiji. Pitao sam ih šta da priznam jer je klasična nameštaljka. Jednostavno sam zbog tog deteta maloletnog koje ne treba da trpi sve to, jednostavno sam prelomio u svojoj glavi i rekao: "Dobro. Može. Priznaću. Osudite me na to uslovno". Toliko mi je sve to mučno bilo i grozno, pa sam otkazao sve priče koje sam hteo da pričam i sve te bljuvotine i sve što sam hteo da iznesem na toj nekoj konferenciji za štampu iz nekog besa da maltretiram to svoje dete, jer će to ostati na nekim Jutjub kanalima, da ona to gleda... - zaključio je Lukas.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>