Region

Svet

Region

Hit serije WAGS Miami ponovo na malim ekranima! VIDEO

U drugoj sezoni serije WAGS Miami temperatura će dostići tačku ključanja. Povratničkoj ekipi koju čine Ashley Nicole Roberts, Claudia Sampedro, Hencha Voigt, Darnell Nicole, Metisha Schaefer i Astrid Bavaresco, pridružiće se Kayla Cox i Faven Liuget za još više zabave i avantura pod suncem.

Hit serije WAGS Miami ponovo na malim ekranima! VIDEO Foto: Promo


 
Ali ne treba očekivati da će se ove dame samo osmehivati i igrati po pravilima. „Razmišljam o novim devojkama, novim prijateljicama, novim počecima”, kaže Ashley u promo snimku. „Ali sve je to staro s----e, samo su druge osobe.“ U prilog ovome je promo video za drugu sezonu. Usred svih zabava i žurki na bazenu koje neizbežno idu sa životom VIP osobe u Majamiju, ovog puta ima još više konfrontacija, nekontrolisanog sučeljavanja i situacija sa uzavrelim emocijama.
 
Ashley je preokupirana planiranjem sopstvenog venčanja sa verenikom Philip-om Wheeler-om, ali pre toga mora da nađe zajednički jezik sa svojom budućom svekrvom. U međuvremenu, Darnell se i dalje privikava na samački život nakon što je otkazala venčanje. Pored ovoga, postojeći sukob između Astrid i Henche dostiže tačku ključanja, dovevši do još jedne neprijatne scene za stolom. Ali to, naravno, nije sve!
 
Druga sezona WAGS Miami premijerno će se emitovati 15. septembra u 22:15 samo na kanalu E!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>