Region

Svet

Ovako je Novak Đoković reagovao kada je saznao da je dobio ćerku!

Novak i Jelena Đoković u subotu uveče postali su roditelji po drugi put. Na svet je došla malena Tara, a naš najbolji teniser, nije krio sreću što je potao tata malene devojčice.

Ovako je Novak Đoković reagovao kada je saznao da je dobio ćerku! Foto: Instagram/novak Djokovic



Nakon rođenje ćerkice, Novak nije krio emocije, već kako izvori tvrde, zaplako je kada je prvi put uzeo u naručje: "Tara je stigla malo ranije nego što je bilo predviđeno, ali je sve prošlo dobro. Uvek postoji doza straha kad se o ovim stvarima radi, pa su i Jelena i Novak strepeli kako će sve da prođe. Na kraju, kad je Tara stigla, oboje su mogli da odahnu i da se raduju. Novaka su toliko savladale emocije da je zaplakao od sreće kad je uzeo Taru u naručje", rekao je za Alo izvor blizak Đokoviću i dodao da se Stefan veoma obradovao kada je čuo da je dobio seku:

"Stefan jeste mali, on će 21. oktobra napuniti tri godine, ali je sve vreme Jelenine trudnoće bio svestan da stiže sestra i radovao se tom trenutku. Kad su mu rekli da se Tara rodila, počeo je da skače od sreće. Jedva čeka da mama i seka dođu iz bolnice kući, pošto on ne može da ih poseti".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Alo.rs

Povezane vesti:


>