Parovi

Farma

Najomiljeniji par iz Parova raskinuo! FOTO

Rijaliti Parovi uskoro će početi sa emitovanjem, a učesnici iz prethodne sezone i dalje su veoma aktuelni u medijima.

Najomiljeniji par iz Parova raskinuo! FOTO Foto: Screesnshot YouTube



Nakon što su Branka Okuka i Mladen Vuletić raskinuli vezu, njihovim stopama krenuo je i jedan od najomiljenijih takmičara. Anamarija i Tihomir nisu uspeli da svoju ljubav ojačaju i krunišu brakom nakon Parova, kao što su najavljivali, već su na društvenoj mreži Fejsbuk objavili da je kraj:

"Dragi naši ljudi, želim da vas obavestim da je nažalost kraj. Odluku smo doneli zajedno i tako je najbolje za oboje. Nastavljamo tamo gde smo stali samo nam se putevi razdvajaju. Jednom prijatelji uvek prijatelji... svako od danas nastavlja svojim putem. Sve vas volimo i do neba smo vam zahvalni nekom više, a nekom manje. Pronaći će se ljudi na koje mislim. Obraćam ti se verovatno poslednji put...Što želim sebi, želim i tebi...Napred do pobede i do ispunjenja svojih ciljeva", napisao je učesnik rijalitija. 

Takođe i Anamarija je na svom Instagram profilu potvrdila ove informacije: "Nažalost istina je vise nismo zajedno sto ne znaci da nećemo ostati tu jedan za drugoga...karijera je sada najvažnija,a ostalo tko zna zivot je čudo..."
 
 

Nažalost istina je vise nismo zajedno sto ne znaci da nećemo ostati tu jedan za drugoga...karijera je sada najvažnija,a ostalo tko zna zivot je čudo...

Објава коју дели Anamarija Dzambazov (@dzambazovanamarija_fancy) дана


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>