Lepota

Ljubav

Ona je dobila tu čast: Marina Lazić predstavlja Srbiju na ovom svetskom takmičenju! FOTO

Marina Lazić predstavljaće Srbiju na međunarodnom izboru za Mis auto moto sporta. Ovoj mladoj manekenki pripala je čast, da našu zemlju prikaže u najboljem svetlu.

Ona je dobila tu čast: Marina Lazić predstavlja Srbiju na ovom svetskom takmičenju! FOTO Foto: Instagram/Marina Lazic



Marina Lazić poznata je po tome što je nekoliko puta bila Mis turizma i Mis bikinija. Sada se isključivo bavi modelingom, a javnosti je malo poznato, da je ova lepa i atraktivna dama, po zanimanju kriminolog.
 

Zahvaljujući svom besprekornom izgledu, organizatori ovog prestižnog svetskog takmičenja, odlučili su da Marina predstavlja Srbiju. 
 
 

#tb #Malabo #gineaequatorial

Објава коју дели Marina Lazic (@m_a_r_i_n_a_l_a_z_i_c) дана



Uz pomoć AMS Srbije, sportskog auto karting saveza Srbija, organizacija će u potpunosti poprimiti odlike vrhunskog izbora za Mis auto moto sporta. Sve devojke biće smeštene, u predivnom hotelu Hollywoodland, a očekuje se oko 40 misica iz zemelja širom sveta.
 
 

🌞☉🌞☉🌞☉

Објава коју дели Marina Lazic (@m_a_r_i_n_a_l_a_z_i_c) дана



Devojke će biti ekskluzivne gošće na Kalemegdanu, tokom obeležavanja Gran Pri trke, ali i na Adi Huji karting stazi i Beranovcu nadomak Kraljeva tokom održavanja takmičenja za šampionat Srbije u auto i karting sportu.
 
 

#tb #2013

Објава коју дели Marina Lazic (@m_a_r_i_n_a_l_a_z_i_c) дана



Finalno veče izbora za Mis je 15. septembar u svečanoj sali hotela Hollywoodland, uz pozivnicu koju možete zatražiti na recepciji. Drugim rečima, karata neće biti u slobodnoj prodaji, ali se mogu podići na recepciji, a kapacitet sale je blizu 1.000 mesta.
 
 

#tb💛💚🌞

Објава коју дели Marina Lazic (@m_a_r_i_n_a_l_a_z_i_c) дана

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>