Zadruga

Parovi

Otkriveno koliko dobija pobednik Zadruge: Ali i drugo i treće mesto očekuje neverovatna nagrada!

Najimpresivniji rijaliti svih vremena, Zadruga, počinje za pet dana, a region ne prestaje da bruji kako o učesnicima, tako i o izgledu novoizgrađenog grada nadomak Beograda, gde će biti smeštene 33 poznate ličnosti.

Otkriveno koliko dobija pobednik Zadruge: Ali i drugo i treće mesto očekuje neverovatna nagrada! Foto: Promo



S obzirom na to da je ovo istorijski projekat Željka Mitrovića, glavna nagrada će biti podjednako spektakularna! - Pobednik rijalitija "Zadruga" dobiće 50.000 evra. Ipak, ni drugo ni treće mesto neće imati zamerke na svoju nagradu. Naime, produkcija je odlučila da vicešampiona i onog ko osvoji treće mesto, nagradi vrednim automobilima! To je dokaz koliko je ovaj rijaliti impresivan. Sigurni smo da će učesnici tek sada dati sve od sebe da pobede, ili da bar uđu u top 3 - rekao je izvor.

Podsetimo, ovaj gigantski projekat privukao je veliku pažnju javnosti, jer ništa slično nije viđeno na ovim prostorima, ali ni u svetu. Vlasnik TV Pink, Željko Mitrović, okupio je tim najboljih holivudskih profesionalaca, sa kojima je osmislio čitav jedan grad u kom će boraviti 33 poznate ličnosti, a na čijoj izgradnji radi čak 1.500 ljudi.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>