Region

Svet

Aleksandar Radojičić otkrio kada će stati na ludi kamen! FOTO

Aleksandar Radojičić, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, spreman je da se vrati na pozorišnu scenu i otkrio da li će uskoro stati na ludi kamen.

Aleksandar Radojičić otkrio kada će stati na ludi kamen! FOTO Foto: Instagram/ radojicic_aleksandar



Mladog glumca Aleksandra Radojičića, publika je upoznala u filmu "Montevideo, Bog te video", gde je tumačio ulogu Balerine i osvojio sve svojim šarmom i harizmom. Od tada on vredno radi, kako na filmu, tako i u pozorištu. Ovo leto iskoristio je za odmor, ali i za pripremu za novu ulogu, koju će uskoro zaigrati u pozorištu. Pored toga, neko vreme proveo je i sa svojom ćerkicom Ajom, a na pitanje novinara "Premijere" da li bi voleo da ona krene njegovim stopama, rekao je:

"Ne bih voleo da krene tim stopama, ali ukoliko je to bude baš interesovalo i ukoliko se pokaže da ima dara za to, mogao bih samo da je podržim u tome" bio je iskren on.
 
 

Bez dlake na jeziku🕵🏻😂 #tataicera #nasevreme #Srbija #Serbia #nature #priroda #ljubav #love

Објава коју дели Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана


Kada je njegov ljubavni život u pitanju, ne krije da uživa u ljubavi sa manekenkom Cecom Živojinović, ali isto tako ne planira uskoro da stane na ludi kamen:

"Uvek je lepo, kad je ljubav tu, uvek je lepo, sve je lakše. Imam dete i shvatio sam šta je poenta života, a ludi kamen sigurno nije." zaključio je Aleksandar. 
 
 

Pronadji razliku😜😍

Објава коју дели Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана

 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>