Region

Svet

Region

Da li prepoznajete glumca sa slike? VIDEO

Glumac se pojavljuje u filmu „Gadna gomila“, ali je potpuno neprepoznatljiv i ne progovara nijednu jedinu reč. S obzirom na to da je odbio da učestvuje u promociji filma, veći deo javnosti nije ni upozat sa činjenicom da se vratio na veliko platno.

 Da li prepoznajete glumca sa slike? VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Da li ste uspeli da pogodite o kome je reč? Da, u pitanju je Džim Keri, jedan od najsimpatičnijih holivudskih glumaca, koji je proteklih godina potpuno zapostavio glumu. Iako se pojavljuje u nekoliko scena, njegov lik Pustinjak je jedan od najupečatljivih likova u ovom romantičnom horor-trileru, rediteljke Ane Lili Amirpur. On je tihi nomad koji luta pustinjom s kolicima iz supermarketa i spašava junakinju filma (Suki Voterhaus), nakon što pobegne od grupe hanibala.

Glumac je proveo samo pet dana na snimanju ovog filma, a njegovo ime se nije ni pomenulo u toku promocije ovog ostvarenja. Takođe, on je ostao nem na temu „Gadne gomile“, baš kao i lik koga tumači u filmu. Pored Džim Kerija, u filmu glume Kijanu Rivs, Džejson Momoa, Suki Vaterhaus, Dijego Luna i Đovani Ribisi.

Domaća publika će imati priliku da pogleda ovo dugo iščekivano ostvarenje od 31. avgusta u bioskopima širom Srbije.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>