Region

Svet

Prijateljstvo Cece i Lukasa puklo zbog Jelene Karleuše!?

Folk pevač Aca Lukas i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dugogodišnji su prijatelji, a mrlju na čvrsto drugarstvo stavio je Lukasov koncert u Beogradu.

Prijateljstvo Cece i Lukasa puklo zbog Jelene Karleuše!?



Hteo sam da Ceca i Karleuša budu moji gosti na koncertu. Ali eto nisam uspeo, ali zato sam oduševljen Jelenom”, rekao ja Lukas.prijateljstvu između Cece i Lukasa navodno je došao kraj i to zbog toga što je Ceca odbila da bude gošća Lukasu jer i sama ima planove za koncert u Beogradu i ne želi da pokvari sebi projekat, što je Aci zasmetalo.

"Nisam ljut na nju, samo ne razmem to opravdanje da ne želi sebi da pokvari posao… Pa ja sam pevao kao gost na njenom koncertu na Marakani i tri meseca kasnije sam napunio Sajam sa 300.000 ljudi. Nisam ljut, svako ima svoje opravdanje… Istina, nismo se posle toga čuli, verovatno zbog njenih mnogobrojnih obaveza"- rekao je Lukas i dodao:

"Mislio sam da će doći, jer kada neko hoće da dođe na koncert on pozove i pita ”Jel možeš da mi pošalješ karte” i ja ih pošaljem, ne mogu ja da šaljem karte ako ih niko ne traži. Ali i pored toga nisam ljut na Cecu".

Sa druge strane folk diva Svetlana Ceca Ražnatović  nije želela da daje komentare na ovu situaciju.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>