Zadruga

Parovi

Šokantna izjava Milomira Marića: Zoran Marjanović će u Zadruzi biti uhapšen zbog Jeleninog ubistva!

Milomir Marić iznenadio je sve svojom izjavom, da će Zoran Marjanović, koji 6. septembra ulazi u Zadrugu, biti uhapšen zbog ubistva u popularnom rijalitiju.

Šokantna izjava Milomira Marića: Zoran Marjanović će u Zadruzi biti uhapšen zbog Jeleninog ubistva! Foto: Screenshot YouTube



"Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubica njegove žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka", izjavio je Marić u Jutarnjem programu na Happy televiziji, a špotom dodao:

"On dobro treba da razmisli hoće li ući svesno u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da ako uđe u "Zadrugu", sam sebi pravi klopku", zaključio je Marić, piše Informer.

Nakon Marićeve izjave, oglasio se i Zoran Marjanović koji tvrdi da su Milomirove reči nebulozne: "Mislim da je totalna glupost da će me hapsiti u rijalitiju. Ulazim u "Zadrugu" pre svega jer se moja porodica i ja blatimo više od godinu dana. To će biti moja moralna satisfakcija jer ću široj javnosti pokazati da su predrasude koje su stvorene o meni i mojoj porodici neosnovane", zaključuje on za "Informer".

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>