Zadruga

Parovi

Nećete verovati: Otkriveno ko je beba koja ulazi u ZADRUGU i ostaje do punoletstva!

Zadruga, spektakularni rijaliti šou počinje za šest dana, a ono što je poslednje poznato jeste da su se ljudi koji rade na ovom rijalitiju dosetili da urade nešto totalno nesvakidašnje - da ubace majmuna i bebu iz doma za nezbrinutu decu!

Nećete verovati: Otkriveno ko je beba koja ulazi u ZADRUGU i ostaje do punoletstva! Foto: Promo



- Pored VIP ličnosti, u rijaliti ulazi, verovali ili ne, i majmun Miki! Da, pravi majmun koji je od trećeg meseca odrastao među ljudima, odnosno u porodici u Beogradu. Miki sve radi kao čovek, jede kašikom, oblači garderobu i sve razume šta mu se govori, ma još samo da progovori - otkriva za Srpski telegraf izvor blizak produkciji i nastavlja: - Miki je poseban po tome što prepoznaje negativne ljude i ljude sa zlim namerama i tada postaje agresivan, pa je tako jedna devojka prošle nedelje završila u Urgentnom nakon njegovog ujeda. U svakom slučaju, sa njim će biti i čovek koji ga dresira i drži pod kontrolom, a ko je u pitanju, neće se otkrivati do samog starta rijalitija.

Što se bebe tiče, čelnici Pinka su pregovarali nedeljama sa Markom i Marijom Bulat oko učešća njihove ćerke zajedno s njima, ipak, dogovor nisu postigli. - Željko i Milica Mitrović su pre nekoliko dana usvojili bebu iz Doma za nezbrinutu decu i ta beba će biti deo rijalitija sve do punoletstva! Učesnici će morati da brinu o bebi koja će imati najbolje uslove boravka u šouu i biće zaštićena od kamera i dešavanja iako će svi znati da je tu. Ovo će biti svakako pogodak veka, a ne znam da vam kažem da li je u pitanju dečak ili devojčica - završava izvor Srpskog telegrafa.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>