Zadruga

Parovi

Saška Karan preti Zoranu Marjanoviću pred ulazak u Zadrugu: Iskopaću mu oči!

Rijaliti Zadruga sa emitovanjem počinje 6. septrmbra, a Saška Karan koja se nalazi na spisku učesnika, otvoreno je zapretila Zoranu Marjanoviću.

Saška Karan preti Zoranu Marjanoviću pred ulazak u Zadrugu: Iskopaću mu oči! Foto: Screenshot YouTube



Naime, ona je otkrila šta publika može da očekuje od nje, ali i da nikoga neće štedeti, a najmanje Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Krsmanović. "Publika od mene uvek može da očekuje neočekivano, jer sam ja osoba od trenutka. Nikad ništa ne planiram, nemam taktiku... Jednostavno - kako se budu ljudi ponašali prema meni, tako će im i biti. Baš me briga ko ulazi, svako će dobiti ono što zaslužuje. Takva sam kakva jesam, ko me voli - voli me", rekla je Saška.
 
Informisala se o tome ko će joj biti cimeri u "Zadruzi", međutim, nije želela da imenuje one koji joj se na prvu loptu nisu dopali: "Niko mi nije trn u oku za sad, ne mogu iz čista mira nekom da lupim šamar, napadnem ga i pljujem... Nisam u tom fazonu, ne volim "fejk" svađe. Ako dođe trenutak i situacija da meni ne odgovara, ili da mi smeta, reći ću. Pravedna sam i zbog toga uvek nadrljam, ali to sam ja", kaže pevačica.

Pojedinci imaju predrasude kada je reč o učešću kompozitora Zorana Marjanovića , ali ne i Saška, koja je, inače, svesna da pomalo liči na njegovu monstruozno ubijenu suprugu Jelenu Marjanović: "Ne, taman posla... Moguće je da njegova Jelena i ja ličimo, slične smo fizički. Nek' joj je laka zemlja, to su teške teme i morbidno mi je da o tome pričam, ali o tom čoveku ne želim da imam predsrasude dok ga ne upoznam. Taman posla! Međutim, ako budem videla da je to nešto drugo u pitanju, da tu nešto smrdi, spremna sam sve i svašta da uradim, pa i oči da mu iskopam! Ne znam šta bih mu uradila! Ali još uvek ništa - nemam predrasude, pa pobogu, nikad mu oči nisam videla", otkrila Saška za Pink.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>