Region

Svet

Zoran Marjanović šokirao priznanjem: Neću ostati sam, ljubitelj sam žena!

Suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović, Zoran Marjanović, šokirao je javnost priznanjem da sigurno neće ostati udovac do kraja života.

Zoran Marjanović šokirao priznanjem: Neću ostati sam, ljubitelj sam žena! Foto: Screenshot YouTube



- Ljubitelj sam žena i to je Jelena znala. One su za mene lepša strana života. Neću ostati sam jer teško funkcionišem bez partnerke - priznao je Zoran u razgovoru za "Informer Hit". Ovo njegovo priznanje potreslo je one koji smatraju da udovac treba da ostane udovac i da nema pravo na ponovnu ljubav. Zoran se ipak ne obazire previše na to šta će ljudi reći jer, kako kaže, Jelenu nikada neće preboleti i sa njom je sahranjena polovina njega. 

Marjanović je usput otkrio da je, prema njegovim informacijama, policija na tragu osobi koja je 2. aprila 2016. godine zverski usmrtila njegovu ženu na nasipu u Borči. - Verujem da će se uskoro skinuti ljaga sa mog i imena moje porodice i da će se saznati ko je ubio Jelenu. Mozaik je složen, samo još nekoliko kockica fali. Vrlo je moguće da će ubica biti uhapšen dok budem u rijalitiju "Zadruga". Siguran sam da će njen slučaj uskoro biti rešen i da će onaj ko je to uradio, dobiti šta zaslužuje - zaključuje Zoran.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>