Region

Svet

ŠOK: Saša Popović napušta Grand i seli se iz Srbije!

Saša Popović, alfa i omega "Grand produkcije", planira da se povuče sa direktorske pozicije u toj firmi. Osim toga, Popović navodno namerava da iduće godine proda svoj udeo kompaniji SBB, koja je od 2014. većinski vlasnik "Granda" i da se sa porodicom odseli u Opatiju, gde je nedavno kupio kuću.

ŠOK: Saša Popović napušta Grand i seli se iz Srbije! Foto: Screenshot YouTube



- Istina je da Saša želi da se povuče sa javne scene, na kojoj je prisutan duže od 40 godina, a to će se desiti veoma brzo. Početkom decembra iduće godine Brena i Saša slave 20. godišnjicu osnivanja "Granda", zbog čega je Popoviću stalo da u poslednjoj sezoni "Zvezda Granda" na kojoj on bude radio iskaže svoj kreativni vrhunac - započinje priču za "Alo" izvor blizak direktoru "Granda" i dodaje da se Popović dugo nosio ovom mišlju. - Već nekoliko godina Saša pomišlja da se povuče sa direktorske pozicije, tim pre što taj posao sa sobom nosi dosta stresa i odgovornosti, ali i odricanja. Nije "Grand produkcija" samo muzičko takmičenje, Popović istovremeno radi i na mnogo drugih projekata, tu su i Televizija "Grand" i izdavačka delatnost, što mu oduzima mnogo vremena - kaže izvor i objašnjava da je upravo njegova supruga Suzana Jovanović podržala Sašinu odluku.

- Suzana ga već izvesno vreme nagovara da se povuče i proda ostatak svojih deonica SBB-u. Njena najveća želja je da se presele u Opatiju, gde su nedavno pazarili luksuznu vilu, a Popoviću se sve više sviđa ova ideja. U poslednje vreme oboje koriste svaki slobodan trenutak da odu tamo na odmor. Sada je konačno na korak do toga da ga ubedi, pogotovo jer je i on shvatio da je muzičkoj industriji dao maksimum - priča izvor i dodaje da suosnivač produkcije želi da njegovo povlačenje bude potpuno.

- Kada su Saša i Brena 2014. prodali 51 odsto vlasništva "Grand produkcije" kompaniji "KKR investment", koja je od 2013. godine kupila većinski paket kablovske mreže SBB, oboma je ostalo po 24,5 odsto vlasništva. Saša planira da proda svoj deo, što Breni za sada ne pada na pamet, pogotovo jer i dalje želi da razvija posao. Sada je samo bitno pronaći pravu osobu koja će moći da sedne u Sašinu stolicu - zaključuje izvor, a u estradnim krugovima se već spekuliše o imenima naslednika.

Za mnoge je prvi izbor Žika Jakšić, dugogodišnji producent "Granda", ali i kreativni um koji stoji iza projekata poput "Zvezda Granda" i "Nikad nije kasno". Takođe, pominje se i ime Filipa Živojinovića, koji je već pokazao zainteresovanost da se uključi u porodični biznis.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>