Region

Svet

Anastasija Ražnatović u popularnom šou programu!

Anastasija Ražnatović biće zvezda nove sezone šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" Prve televizije!

Anastasija Ražnatović u popularnom šou programu! Foto: Instagram/Anastasija RaznatovicKako piše "Informer", producenti ove emisije su spremni da ćerki folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović ponude 20.000 evra kako bi se našla pred kamerama srpske verzije svetski poznatog talent šoua. 

Predstavnici "Emoušna" bi trebalo ovih dana da kontaktiraju Anastasiju i ugovore sastanak, jer smatraju da bi ona bila pravi pogodak za ovu emisiju.  "Zaključili su kako je ona dobra za TLZP i da će mnogo podići gledanost jer je Cecina ćerka. Producenti veruju i da će se Anastasija odlično snaći u transformacijama i imitacijama poznatih ličnosti. Ona odlično peva, što je veliki plus za ovakav tip šou-programa. Uz to je mlada, lepa, dobro igra, pa joj neće biti teško da "skine" bilo kog pevača", tvrdi izvor "Informera" blizak produkciji.

On dodaje da su u produkciji spremni da odreše kesu kako bi je ubedili da se nađe u četvrtoj sezoni TLZP.

"Za sada pominju cifru od 20.000 evra koju su spremni da joj ponude. Prošle sezone je Dara za te pare pristala da učestvuje u TLZP, mada je prvo tražila basnoslavnih 120.000 evra."
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>