Region

Svet

Hoće da snimi njenu pesmu: Svetska zvezda oduševljena Milicom Pavlović! VIDEO

Iako je singl „Operisan od ljubavi” pevačice Milice Pavlović objavljen tek pre tri nedelje, Elena Paparizou, grčka pobednica na „Evrosongu”, izrazila je želju da snimi obradu ove pesme. 

Hoće da snimi njenu pesmu: Svetska zvezda oduševljena Milicom Pavlović! VIDEO Foto: Instagram/senoritamilicaGrčki kompozitor Fivos, koji je autor numere ''Operisan od ljubavi'', odnedavno radi i sa Elenom. - Elena i Fivos već uveliko rade na njenom novom albumu. Među numerama koje želi da snimi nalazi se i Miličina pesma „Operisan od ljubavi”. Elena je oduševljena tom numerom i velika je verovatnoća da će je prepevati na grčki jer veruje da bi i u Grčkoj postigla ogroman uspeh - otkriva izvor, a Milica je potvrdila ova saznanja.

- Čula sam da joj se mnogo dopala pesma, ali zaista ne bih komentarisala navode da će je prepevati na grčki. Svakako, ona, kao i ja, sarađuje sa Fivosom i pesma „Operisan od ljubavi” je njegovo autorsko delo, tako da on ima sva prava da je ustupi kome god želi. Meni bi svakako imponovalo da pobednica „Evrosonga” prepeva pesmu koja je rađena za mene - rekla je Milica za "Alo".


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>